Området vårt har 14 hytter, og en del av disse har eget bad og wc. Alle hyttene har strømoppvarming samt dyner og puter. Lakener kan leies mot ekstra betaling. Campingplassens badstue og grillhus står også til hyttebeboernes disposisjon.

Hytte nr 14: 6+2 sengeplasser; to soverom som begge har en etasjeseng for tre (dobbelseng nederst og seng for en person øverst), i tillegg en sovesofa i stuen. Kjøkkenet har kjøleskap, komfyr, mikro, kaffetrakter, utstyr for matlaging og servise for åtte. Hytten har eget bad og wc. Hytten ligger på et vakkert sted ved sjøen.


Hyttene 13, 15 og 16: 3+2 sengeplasser; etasjeseng for tre (dobbelseng nederst og seng for en person øverst) samt en sovesofa. Hyttene har en kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, utstyr for matlaging og servise for fem. Hyttene har også eget bad og wc. Beliggenhet i nærheten av sjøen.


Hyttene 2, 3, 4, 5 og 6: Sengeplasser for fire i etasjesenger.  Campinghyttene ligger i nærheten av servicebygningen med wc og dusj. Campingplassens felleskjøkken står til disposisjon for beboerne.


Hyttene 1, 7, 8, 10 og 11: Sengeplasser for to, en del av hyttene har etasjesenger. Campinghyttene ligger i nærheten av servicebygningen med wc og dusj. Campingplassens felleskjøkken står til disposisjon for beboerne.


Skolen: Et hostell som er bygd på en gammel skole med rom for en, to eller fire personer. Badet er i korridoren. Campingplassens felleskjøkken står til disposisjon for beboerne.